Utskrift


Satavenue har nå lansert sin nettbutikk, der du kan handle kommunikasjonsutstyr til gode priser. Vi tilbyr kommunikasjonsløsninger innenfor satellitt og radio, samt sporingsprodukter og diverse beredskapsutstyr.

 

Vi har 40 års erfaring med satellitt- og kommunikasjonsutstyr og er i dag en av de ledende aktørene på det norske markedet. Vi kan tilby produkter av høy kvalitet til markedsledende priser. Vi tilbyr løsninger til et bredt spekter av kunder, fra privatpersoner som ønsker å kommunisere med venner og familie på reiser til store organisasjoner med behov for kommunikasjonsløsninger innenfor beredskap. Vårt mål er at du skal bli fornøyd med ditt kjøp og vi tilbyr derfor lave priser, god teknisk ekspertise og rask levering. 

 

Vi holder til sentralt i Oslo med showroom og stor lager, slik at varer kan sendes ut så fort vi mottar din bestilling. Dersom du ønsker et produkt som ikke finnes i nettbutikken er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan finne en løsning sammen. 

 

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål angående produkter, tjenester eller leveranse.