Utskrift

BETALING

Hos Satavenue.no aksepteres kortbetaling, men for bedriftskunder tilbyr vi også faktura.

 

PRISER

Alle våre priser er inklusive mva. Prisene er oppgitt i norske kroner. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller innenfor tidsfristen som vises i annonser. 

Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte Kunden innen neste virkedag og finne en god løsning. Merk at abonnementspriser oppgis i USD og vil følge valutaens utvikling mot NOK. Eget abonnementskjema sendes med varen og må signeres før varen tas i bruk.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Satavenues side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Satavenue ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Leveranser til Svalbard, norsk kontinentalsokkel eller andre fjerntliggende norske landområder selges uten tillegg av mva.

 

FRAKT/LEVERING

Frakt kostnader er etter Posten satser.
Ekspress over natt kun i henhold til avtale (koster fra 400 kr).

Vi bruker Posten Norge til utsending av pakker.
Normal leveringstid er 2-5 dager fra vi sender ut varen.
Vi sender normalt ut din bestilling samme dag eller dagen etter at du har gjort din bestilling (gjelder ikke helger og helligdager).


ANGRERETT

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Det medfølger angrerettskjema som kan benyttes. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen er mottatt. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til Satavenue innen rimelig tid. Satavenue er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra tidspunktet Satavenue mottar varen.Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby som alternativt produkt. 

RETUR
Kjøperen må selv betale kostnadene for returforsendelsen. Varen må leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen må returnere varen i originalemballasjen. 

 

 

Signerte og påbegynte abonnement kan ikke kanselleres og blir ikke refundert. Angreretten gjelder ikke næringsdrivende kun privatpersoner.

UAVHENTEDE PAKKER

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 250-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes ikke av angrette

ORDRE

Ved innlegging av ordre hos Satavenue.no vil du motta en e-post med en ordrebekreftelse.
Registrerte kunder har ansvar for tilgang og uvedkommendes bruk av brukerlogginn (brukernavn/passord).
Du må ha fylt 18 år for å legge inn ordre hos satavenue.no

 

MINSTEBESTILLING

Satavenue.no har ingen minstebestilling. 

 

REGISTRERING/PERSONALIA

For å legge inn bestillinger hos Satavenue.no må du være registrert som kunde.
Registreringen er gratis og uten forpliktelser for deg som kunde.
Satavenue.no er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir og disse vil bli lagret på en sikker måte.
Satavenue.no vil ikke under noen omstendighet overlate dine personalia til tredjepart.
Personlige opplysninger vil bli brukt til levering av varer og informasjon fra Satavenue.no.
Ved å registrere deg hos Satavenue.no gir du din tillatelse til å sende ut markedsføring om våre produkter til din e-postadresse (dette kan du enkelt reservere deg mot ved å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).
Ved forespørsel har du rett til å få opplyst hvilke opplysninger som er registrert om deg og kreve dem slettet.


PRODUKTINFORMASJON

Satavenue vil til enhver tid gjøre sitt beste for å gi deg korrekt informasjon om våre produkter. Feil informasjon fra underleverandører kan allikevel forekomme og vi forbeholder oss retten til å endre tilgjengelighet og produktinformasjon.

 

ENDRINGER I KJØPSBETINGELSENE

Satavenue forbeholder seg retten til å endre nærværende kjøpsbetingelser (herunder som følge av endringer i loven).

FORCE MAJERE

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser Stormberg fra ansvaret for forpliktelser som Stormberg ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Stormberg sin kontroll.

TVISTER OG LOVVALG

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

COPYRIGHT

Alt innhold på disse nettsidene er satavenue.no, eller underleverandør av nevntes eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Satavenue.